شرایط تحصیل در سوئد
مشاهده در قالب پی دی اف
چاپ
فرستادن به ایمیل

شرایط تحصیل در سوئد:

دانشگاه های سوئد قبل ازسال 2011 به صورت رایگان بود ولی بعد از این تاریخ تمام دانشگاه های دارای شهریه شد.

شهریه دانشگاه ها در سوئد متغیر می باشد. در مقطع لیسانس شهریه سالیانه بین 80/000 کرون تا 95/000 و در مقطع فوق لیسانس سالیانه بین 80/000 کرون تا 140/000 کرون سوئد می باشد.

طول دوره های فوق لیسانس 1  تا  2 سال می‌باشد و تغییر رشته امکانپذیر و بین دانشجویان بسیار مرسوم است.

 

 1. کشور سوئد برای ترم آتی در برخی از رشته ها در مقطع ارشد بورس تحصیلی ارائه می کند.

 

2. تحصیل در مقطع PHD همچنان رایگان میباشد.

 

3. متقاضیانی که دارای اقامت دائم یا موقت یکی از کشورهای اروپایی می باشند.

 

تحصیل شهریه دار در سوئد:

 

قابل توجه دوستانی که مایل به ادامه تحصیل در مقطع لیسانس و فوق لیسانس با وجود شهریه دار شدن دانشگاه هاکشور سوئد همچنان گزینه بسیار مناسبی جهت ادامه تحصیل می باشد. در کشورهای اروپایی باشند  

 

مزیت تحصیل در مقطع لیسانس در سوئد:

 

۱.مهمترین مزیت کشور سوئد جهت تحصیل در مقطع لیسانس این است که تحصیل در این کشور به زبان انگلیسی می باشد

  که در اکثر کشورهای اروپایی تحصیل در این مقطع به زبان محلّی است و شما می بایست حدود ۱سال و نیم زبان محلی آن کشور را فرا بگیرید مانند کشور نروژ همسایه سوئد یا آلمان ، اتریش ، سوئیس ، ایتالیا ، اسپانیا.تنها کشوری که مانند سوئد تحصیلات به زبان انگلیسی در مقطع لیسانس دارد کشور فنلاند است که به دلیل داشتن آزمون ورودی به هیچ عنوان گزینه مناسبی نمی باشد چرا که سفارت فنلاند به متقاضیان ویزایی جهت شرکت در آزمون نمی دهد.

 

باشد وجود شهریه دار شدن دانشگاه هزینه تحصیل در مقطع لیسانس چندان بالا نیست حدوداً ترمی ۵ تا ۶ میلیون تومان میباشد. به علاوه طول دوره لیسانس در سوئد بر خلاف برخی دیگر از کشورهای اروپایی ۳ سال است نه ۴سال و در نتیجه شما هزینه کمتری را خواهید داشت

 

مزیت تحصیل در مقطع فوق لیسانس:

 

مهمترین مزیت تحصیل در مقطع فوق در سوئد این است که این کشور جزو معدود کشورهایی است که دارای فوق لیسانسهای ۱ ساله میباشد که از لحاظ ارزشی تفاوتی با فوقهای ۲ ساله ندراند و هم مورد تایید وزارت علوم ایران می باشند و هم وزارت علوم سوئد و متقاضیان می توانند فقط در ۱ سال مدرک فوق خود را اخذ کرده و برای دکترا اقدام نمایند.در ضمن هزینه کل زندگی و تحصیل در حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان خواهد بود که در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی بسیار مناسب است.

 

در ضمن دانشجویانی که موفق به اخذ پذیرش در مقطع دکترا شوند نه تنها از تحصیلات رایگان بلکه از حقوقهای بالا در این مقطع نیز بهرهمند خواهند شد.

 

در دانشگاه های سوئد دو ترم تحصیلی وجود دارد :

1 . شهریور  (  September) ; آخرین فرصت ارائه مدارک 1 دی ماه هر سال

2 . دی  ( January ) ( در ترم  January رشته ها محدود هستند. )

; آخرین فرصت ارائه مدارک 1 مرداد ماه هر سال

مقطع دکترا در سوئد دارای حقوق میباشد. پذیرش مستقیم به دوره دکترا به دلیل رقابت شدید غیر ممکن می باشد. لذا به دانشجویان خارجی توصیه می‌گردد ابتدا دوره فوق لیسانس را در سوئد بگذرانند و بعد برای پذیرش دکترا اقدام کنند.

اکثر دانشجویان ایرانی که برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس به سوئد رفتند و قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا را داشتند در امتحان دکترا پذیرفته شدند و در بدو ورود به این مقطع با حقوق های بالا که تا 3 برابر مخارج ماهانه دانشجو هست به استخدام دانشگاه درآمدند.  

موسسه ما قادر می باشد پس از Deadline دانشگاه های سوئد باز هم اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی و ویزا نماید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس:

1. 3 قطعه عکس (4* 6)  زمینه سفید

2. ترجمه ریز نمرات سه ساله دیپلم و پیش دانشگاهی

3. ترجمه گواهی یا اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی

4. مدرک زبان (TOEFL نمره 79 به بالا  /   IELTS Academic نمره  6 به بالا ) گاهی خود Faculty مربوطه هم برای نمره زبان، نمره تعیین می کند.

5. كپی رنگی از صفحه اول پاسپورت

6. رزومه (CV)  

7. سوابق كاری(در صورت داشتن)

8. نامه اعلام موجودی از بانك باید معادل شهریه دانشگاه و هزینه یکسال زندگی باشد(84000کرون) (فقط به منظور اخذ ویزا)

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس:

1. 3 قطعه عکس (4* 6) زمینه سفید

2.  ترجمه ریز نمرات مقطع لیسانس

3. ترجمه مدرک تحصیلی لیسانس

4. مدرک زبان (TOEFL  نمره 79 به بالا  /   IELTS Academic نمره 6 به بالا ) گاهی خود دپارتمان مربوطه هم برای نمره زبان حد تعیین می کند.

5. كپی رنگی از صفحه اول پاسپورت

6. دو توصیه نامه اساتید روی سربرگ دانشگاه با امضا و مهر استاد یا دانشگاه (سه توصیه‌نامه بهتر است)

7. طرح پیشنهادی ( Proposal )

8. رزومه (CV)

9. انگیزه نامه ( Personal Statement )

10. سوابق كاری (در صورت داشتن)

11. نامه اعلام موجودی از بانك باید معادل شهریه دانشگاه و هزینه یکسال زندگی باشد(84000کرون) (فقط به منظور اخذ ویزا)

 

  شرایط تحصیل در سوئد.

دانشگاه های سوئد قبل ازسال 2011به صورت رایگان بود ولی بعد از این تاریخ تمام دانشگاههای دارای شهریه شد.

شهریه دانشگاهها در سوئد متغیر میباشد . در مقطع لیسانس شهریه سالیانه بین 000/80کرون تا000/95 ودر مقطع فوق لیسانس سالیانه بین 000/80کرون تا 000/140کرون سوئد میباشد.

طول دوره های فوق لیسانس 1  تا  2 سال می‌باشد و تغییر رشته امکانپذیر و بین دانشجویان بسیار مرسوم است.

 

مقطع دکترا در سوئد دارای حقوق میباشد. پذیرش مستقیم به دوره دکترا به دلیل رقابت شدید غیر ممکن می باشد. لذا به دانشجویان خارجی توصیه می‌گردد ابتدا دوره فوق لیسانس را در سوئد بگذرانند و بعد برای پذیرش دکترا اقدام کنند.

اکثر دانشجویان ایرانی که برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس به سوئد رفتند و قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا را داشتند در امتحان دکترا پذیرفته شدند و در بدو ورود به این مقطع با حقوق های بالا که تا 3 برابر مخارج ماهانه دانشجو هست به استخدام دانشگاه درآمدند.

 

 

در دانشگاه های سوئد دو ترم تحصیلی وجود دارد :

1 . شهریور  (  September) ; آخرین فرصت ارائه مدارک 1 دی ماه هر سال

2 . دی  ( January ) ( در ترم  January رشته ها محدود هستند. (

; آخرین فرصت ارائه مدارک 1 مرداد ماه هر سال

 

موسسه ما قادر می باشد پس از Deadline دانشگاه های سوئد باز هم اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی و ویزا نماید.

 

 

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس:

1. 3 قطعه عکس (4* 6)  زمینه سفید

2. ترجمه ریز نمرات سه ساله دیپلم و پیش دانشگاهی

3. ترجمه گواهی یا اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی

4. مدرک زبان (TOEFL نمره 79 به بالا  /   IELTS Academic نمره  6 به بالا ) گاهی خود Faculty مربوطه هم برای نمره زبان، نمره تعیین می کند.

5. كپی رنگی از صفحه اول پاسپورت

6. رزومه (CV)  
7. سوابق كاری(در صورت داشتن)

8. نامه اعلام موجودی از بانك باید معادل شهریه دانشگاه و هزینه یکسال زندگی باشد(84000کرون) (فقط به منظور اخذ ویزا)

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس:

1. 3 قطعه عکس (4* 6) زمینه سفید
2.  ترجمه ریز نمرات مقطع لیسانس

3. ترجمه مدرک تحصیلی لیسانس

4. مدرک زبان (TOEFL  نمره 79 به بالا  /   IELTS Academic نمره 6 به بالا ) گاهی خود دپارتمان مربوطه هم برای نمره زبان حد تعیین می کند.

5. كپی رنگی از صفحه اول پاسپورت

6. دو توصیه نامه اساتید روی سربرگ دانشگاه با امضا و مهر استاد یا دانشگاه (سه توصیه‌نامه بهتر است)

7. طرح پیشنهادی ( Proposal )

8. رزومه (CV)
9. انگیزه نامه ( Personal Statement )

10. سوابق كاری (در صورت داشتن)

11. نامه اعلام موجودی از بانك باید معادل شهریه دانشگاه و هزینه یکسال زندگی باشد(84000کرون) (فقط به منظور اخذ ویزا)

شرایط تحصیل در سوئد.
دانشگاه های سوئد قبل ازسال 2011به صورت رایگان بود ولی بعد از این تاریخ تمام دانشگاههای دارای شهریه شد.
شهریه دانشگاهها در سوئد متغیر میباشد . در مقطع لیسانس شهریه سالیانه بین 000/80کرون تا000/95 ودر مقطع فوق لیسانس سالیانه بین 000/80کرون تا 000/140کرون سوئد میباشد.
طول دوره های فوق لیسانس 1  تا  2 سال می‌باشد و تغییر رشته امکانپذیر و بین دانشجویان بسیار مرسوم است.
 
مقطع دکترا در سوئد دارای حقوق میباشد. پذیرش مستقیم به دوره دکترا به دلیل رقابت شدید غیر ممکن می باشد. لذا به دانشجویان خارجی توصیه می‌گردد ابتدا دوره فوق لیسانس را در سوئد بگذرانند و بعد برای پذیرش دکترا اقدام کنند.
اکثر دانشجویان ایرانی که برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس به سوئد رفتند و قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا را داشتند در امتحان دکترا پذیرفته شدند و در بدو ورود به این مقطع با حقوق های بالا که تا 3 برابر مخارج ماهانه دانشجو هست به استخدام دانشگاه درآمدند.
 
 
در دانشگاه های سوئد دو ترم تحصیلی وجود دارد :
1 . شهریور  (  September) ; آخرین فرصت ارائه مدارک 1 دی ماه هر سال
2 . دی  ( January ) ( در ترم  January رشته ها محدود هستند. (
; آخرین فرصت ارائه مدارک 1 مرداد ماه هر سال
 
موسسه ما قادر می باشد پس از Deadline دانشگاه های سوئد باز هم اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی و ویزا نماید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس:
1. 3 قطعه عکس (4* 6)  زمینه سفید
2. ترجمه ریز نمرات سه ساله دیپلم و پیش دانشگاهی
3. ترجمه گواهی یا اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی
4. مدرک زبان (TOEFL نمره 79 به بالا  /   IELTS Academic نمره  6 به بالا ) گاهی خود Faculty مربوطه هم برای نمره زبان، نمره تعیین می کند.
5. كپی رنگی از صفحه اول پاسپورت
6. رزومه (CV)  
7. سوابق كاری(در صورت داشتن)
8. نامه اعلام موجودی از بانك باید معادل شهریه دانشگاه و هزینه یکسال زندگی باشد(84000کرون) (فقط به منظور اخذ ویزا)

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس:
1. 3 قطعه عکس (4* 6) زمینه سفید
2.  ترجمه ریز نمرات مقطع لیسانس
3. ترجمه مدرک تحصیلی لیسانس
4. مدرک زبان (TOEFL  نمره 79 به بالا  /   IELTS Academic نمره 6 به بالا ) گاهی خود دپارتمان مربوطه هم برای نمره زبان حد تعیین می کند.
5. كپی رنگی از صفحه اول پاسپورت
6. دو توصیه نامه اساتید روی سربرگ دانشگاه با امضا و مهر استاد یا دانشگاه (سه توصیه‌نامه بهتر است)
7. طرح پیشنهادی ( Proposal )
8. رزومه (CV)
9. انگیزه نامه ( Personal Statement )
10. سوابق كاری (در صورت داشتن)
11. نامه اعلام موجودی از بانك باید معادل شهریه دانشگاه و هزینه یکسال زندگی باشد(84000کرون) (فقط به منظور اخذ ویزا)