خدمات ویزا

Construction HTML Template

  • مشاوره با توجه به شرایط متقاضی
  • اخذ پذيرش در دانشگاه مورد نظر و اخذ ويزاي دانشجويي براي متقاضي
  • تهيه خوابگاه ، پانسيون و خانه دانشجويي متناسب با بودجه دانشجو
  • بيمه دانشجويي
  • آموزش زبان آلماني در اتريش
  • آشنا نمودن با نحوه زندگي در اتريش
  • آشنايي با محيط دانشگاه و حضور در کلاس ها
  • ترانسفر دانشجو از فرودگاه
  • افتتاح حساب بانکي
  • تهيه سيم کارت
  • در ضمن دفتر این موسسه در وین آماده ارائه خدمات و مشاوره در ضمینه اخذ اقامت سرمای گزاری میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

از ابتدای سال 1396 ویزای همراه همزمان با ویزای دانشجو صادر نمیشود.

در خواست ویزا باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد. بررسی مدارک توسط سفارت معمولا 4 تا 6 ماه طول میکشد.

  • دو نسخه فرم درخواست ویزا که میتوانید از سفارت تحویل بگیرید.
  • 2 قطعه عکس جدید با فرمت 3.5*4.5 (نمونه فرمت عکس در قسمت الگوی عکس سفارت موجود میباشد)
  • گذرنامه با مدت اعتبار حداقل ۶ماه + ۲ سری کپی
  • ترجمه شناسنامه + ۲سری کپی
  • گذرنامه و ترجمه شناسنامه همسر + ۲سری کپی
  • ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه + ۲سری کپی
  • تعهد نامه مالی که مبلغ 12۰۰۰یورو در حساب خود باید داشته باشید(نمونه فرم را میتوانی از اینجا دریافت نمایید)
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.
  • زمان اخذ پذيرش معمولا بین 3 تا8ماه (بسته به رشته تحصیلی و دانشگاه) در صورت کامل بودن مدارک ميباشد.
  • شرکت ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاه هاي وين مي باشند در تمامي مقاطع و با هر شرايط با مناسب ترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي نمايد .
  • پذيرش از دانشجويان مشغول به تحصيل و نيز قبول شدگان تمامي دانشگاه ها در کليه مقاطع تحصيلي (داراي پاسپورت ) صورت مي پذيرد .
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

  • نامه ادمیشن از یکی از مراکز معتبر آموزشی ( به جز همسر فرد دارای استادی پرمیت یا ورک پرمیت )
  • نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک
  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan
  • اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده را اسکن کنید)
  • اسکن صفحات پاسپورت های قبلی (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر یا ویزا خورده را اسکن کنید)
  • اسکن شناسنامه ترجمه و تایید شده / اگر متاهل هستید اسکن شناسنامه همراهان را هم در همین فایل اضافه کنید.
  • یک قطعه عکس 3.5 در 4.5
  • نامه تمکن مالی
  • اسناد نشان دهنده دارایی شما
  • نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  • فرم های درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی کانادا
  • 110 دلار برای دریافت CAQ از استان کبک (برای متقاضیان کبک)
  • 150 دلار برای ویزای متقضای اصلی و 155 دلار برای همراه
  • 85 دلار برای انگشت نگاری هر متقاضی بالای 14 سال
  • (این هزینه ها توسط اداره مهاجرت دریافت میشوند و غیر قابل عودت هستند.)

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید!